Domaine du Castel Petit Castel
Fuld krop med tannin-strejf og en harmonisk balance af frugtig egetræ. Sådan beskrives denne vin, der har en dyb, konge-lilla farve.
Petit Castel er hverken klaret eller filtreret, hvilket gør at de mikroskopiske druerester bidrager til vinens fortsatte udvikling på flasken.
Denne vin er et topgodt valg til kraftig mad med rødt kød, smagfulde saucer og gang i krydderierne. Og når bøffen er spist tilrådes det at have gemt et par glas, så du også kan nyde vinens dufte og smage ‘uforstyrret’.
299,00 kr.
Beskrivelse
Cabernet Sauvignon, Petit Verdot og Merlot indgår i denne absolut skønne rødvin. Alle er dyrket på Domaine du Castels 40 hektar i Yad Hasmona, der ligger i 700 meters højde vest for Jerusalem. Efter høst har den lækre druesaft først tilbragt 16 måneder på franske egefade før den er hældt på flaske.
Vinmageren anbefaler dekantering og temperering til 16-18 grader før servering.
Vinen er kosher og veganervenlig.
Yderligere information
Vægt | 1500 g |
---|---|
Størrelse | 9 × 30 cm |
Årgang | |
Passer til | Grillede grøntsager, Krydret mad, Nordisk mad, Rødt kød, Vildt |
Kosher | Ja. |
Alkoholprocent |