Galil Mountain Gewürztraminer

En aromatisk og forfriskende vin med delikate søde noter af tropisk frugt, krydderier og blomster i næsen. I munden er den halvtør kombineret med sødme og en lang, tilfredsstillende efterklang, som får et særligt udtryk på grund af denne drues unikke, nærmest cremede viskositet.

Som ledsager til mad, er gewürztraminer uforlignelig til Østens krydrede, eksotiske køkken med karry, ingefær, koriander og kokos – men druen er jo af europæisk oprindelse og derfor gør den sig også vældig godt til kyllingelever, løgtærte, patéer og bløde oste. Til fisk er det bedst med røgede makreller – eller ditto sild.

Høstet på Manara-vinmarken i højdedragene det nordlige Israel, hvor vinstokkene har fået varme i dagtimerne og kølighed om natten.

Vinen er kosher.

145,00 kr.

Beskrivelse

Køles til ca. 8 – 12 grader før servering.

Denne gewürztraminer er et fremragende udtryk for, hvor dygtige israelerne er blevet til at lave verdensklasse-vine, som tilfredsstiller både kendere og almindelige vin-nydere. Galil Mountain Winery er et af Israels ‘upcoming’ vinhuse, og hos vin&træ er vi stolte af at kunne præsentere nogle af deres gode vine, der ellers er svære at finde i Danmark.

Vinen er kosher.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse 9 × 30 cm
Årgang

Passer til

, , , , ,

Kosher

Ja.

Alkoholprocent

Du kunne også være interesseret i...