Galil Mountain Viognier

Denne israelsk producerede Viognier er forfriskende nem at drikke. Druerne har vokset på Yiron-vinmarken i det frugtbare, højtliggende øvre Galilæa. Den har en indbydende gylden-gul farve, og er ekstremt aromatisk, frisk og let med abrikos, nektarin og en behagelig snert af eg i næsen. Smagen i denne tørre Viognier giver fuld krop for pengene. Let bid fra alkoholen og dejlig syre, – og så er det dømt eg og eksotiske krydderier. En stor hvidvin, der kan nydes af både nybegynderen og den erfarne.

En dejlig fed grillet laks, er et godt valg til denne vin, der også gør sig fantastisk til krydrede patéer og asiatisk mad. Men – hvis du virkelig vil have kærtegnet din duft- og smage-sans, så skal du servere den som aperitif.

Vinen er i øvrigt vegansk.

145,00 kr.

Beskrivelse

Køles til ca. 12 – 14 grader før servering.

Galil Mountain Winery er et af Israels ‘upcoming’ vinhuse, og hos vin&træ er vi stolte af at kunne præsentere nogle af deres gode vine, der ellers er svære at finde i Danmark.

Endnu et bevis på, at israelerne kan lave nogle af verdens bedste vine. Nyd den til god og kraftig mad – eller som en ekstra god oplevelse af smag og duft i gode venners lag.

Vinen er kosher og vegansk.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse 9 × 30 cm
Årgang

Passer til

, , , , ,

Kosher

Ja.

Alkoholprocent

Du kunne også være interesseret i...