Flere på vej

Yarden Malbec

Yarden Malbec er bevis på at Golan Heights Winery dels mestrer vinmageri på højt niveau, dels har særdeles gode klimamæssige betingelser for at dyrke god vin.

Resultatet er en herlig tør og blød vin med modne brombær og kirsebær til næsen. Læg dertil morbær, jord, tobak, blomme og krydderurter – og så er der lagt op til en oplevelse ud over det sædvanlige med denne drue, der ofte indgår i gode franske rødvinsblandinger.

På madsiden kan du prøve at marinere din flank-steak i lidt af vinen inden du griller den. Eller nyd den til lam med rosmarin og timian. Og den går også rigtig godt til vegetarretter med svampe eller blå oste.

Denne vin vil udvikle sig i flasken i nogle år endnu og vil forventeligt stadig være god, når den fylder 10 år.

Gem den mørkt og køligt.

Vinen er kosher og indeholder 14,5% alkohol.

225,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Yarden-serien fra Golan Heights Winery har placeret sig i verdenseliten for gode vine.

Malbec modnes sent og bruges mest i såkaldte Bordeaux-blandinger i Frankrig, men den er underkendt som enkelt-drue-vin. Gør dig selv den tjeneste at prøve den, så længe lager haves.

Druerne til Yarden Malbec har vokset i 700 meters højde på Yonatan Springs Vineyard. Efter gæring har vinen tilbragt halvandet år på franske egetønder.

Vinen kan med fordel åbnes nogle timer før servering og dekantering giver den ekstra vinger. Serveres let afkølet til 16-17 grader.

Yarden Malbec er kosher.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse 7,8 × 31 cm
Årgang

Passer til

, , , , ,

Kosher

Ja.

Alkoholprocent

Du kunne også være interesseret i...