Yarden Cabernet Sauvignon 2012

NB: Meget få flasker på lager af denne årgang!

Yarden Cabernet Sauvignon årgang 2012 er en absolut topvin fra en af verdens bedste producenter: Golan Heights Winery.

Vinen er produceret i begrænsede mængder fra gamle vinstokke . Druerne kommer fra højtbeliggende enkeltmarker i Golan, hvor stokkenes alder og pleje reducerer høstudbyttet til et niveau, som for alvor får betydning for vinens intensitet og smag. Efter høst og presning har vinen modnet 2 år på franske vintønder, så den fremtræder smukt purpurfarvet, og byder på attraktiv smag af modne kirsebær, blommer og hindbær, der blander sig med komplekse noter af jord og urter.

Vinen har nu modnet nogle år på flaske og er blevet endnu bedre end da den var helt ung. Erfaringerne med Yarden Cabernet Sauvignon er, at den forbliver i fantastisk form i årtier år efter høst. Årgang 2012 var særligt god og det forventes at denne vin bliver den bedre og bedre i op til 20 år.

 

350,00 DKK

Beskrivelse

Yarden-serien fra Golan Heights Winery har placeret sig i verdenseliten for gode vine. Ikke mindst Yarden Cabernet Sauvignon har en stor del af æren for det.

Prøv den med røde steaks, rosa-grillet lam eller en svampe-stuvning.

Eller invitér et par gode venner og brug en aften på at nyde de komplekse dufte og langvarige smage af denne exceptionelle vin.

Vinen kan med fordel åbnes 10-12 timer før servering og dekantering får den til at yde sit ypperste. Serveres let afkølet til 15-16 grader.

Yarden Cabernet Sauvignon er kosher.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse 7.8 × 31 cm
Årgang

Passer til

, , , ,

Kosher

Ja.

Alkoholprocent

Du kunne også være interesseret i...