Galil Mountain Yiron

En flagskibs-vin fra Galil Mountain Winery, der er et af Israels ‘upcoming’ vinhuse, og hos vin&træ er vi stolte af at kunne præsentere nogle af deres gode vine, der ellers er svære at finde i Danmark. Så vidt vi ved, kan du ikke købe Yiron andre steder i Danmark.

Yiron har en smuk bordeaux-rød farve og en robust karakter, der gør den velegnet til de virkelig gode middage, som kræver meget af vinen. På duftsiden er det kirsebær og blommemarmelade, der dominerer, mens vanilje, nellike og røget eg, dukker frem i takt med at vinen åbner sig i glasset.

Fuld krop og afbalanceret tekstur giver en lang og klassisk eftersmag.

Endnu et bevis på, at israelerne kan lave nogle af verdens bedste vine. Nyd den til god og kraftig mad – eller som en ekstra god oplevelse af smag og duft i gode venners lag.

225,00 kr.

Beskrivelse

Køles til ca. 18 grader før servering.

Denne fantastiske vin er blandet af 50% Cabernet Sauvignon, 34% Merlot, 9% Cabernet Franc, 7% Petit Verdot, der alle har vokset i øvre Galilæa. Efter høst har druerne fermenteret et par uger på drueskindene plus malolaktisk gæring inden den har modnet 16 måneder på franske egefade.

Vinen er kosher.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Størrelse 9 × 30 cm
Årgang

Passer til

, , , ,

Kosher

Ja.

Alkoholprocent

Du kunne også være interesseret i...