Yarden T²

Yarden T2 2014 er overstrømmende rig på aromaer af modne røde og sorte frugter. Dertil skønne noter af krydderier og jord og strejf af urter, blomster og god fransk eg. Denne forstærkede blanding af to portugisiske druetyper har en fuld krop og du kan glæde dig til en lang og tilfredsstillende smagsoplevelse i portvins-stil.

Denne vin med 18% alkohol danner smukt par med kraftige smage som fx gamle blå oste, ristede nødder eller noget sødt som tørrede frugter eller chokoladetunge kager med masser af hasselnødder.

250,00 kr.

Beskrivelse

Yarden T² er en sød, rød vin, blandet af to druetyper, der er kendt for at lægge saft til kvalitetsvine fra Douro Valley i Portugal: Touriga Nacional and Tinta Cao.

Druerne til denne vin er høstet på marker i det centrale og sydlige Golan. I løbet af den 32 måneder lange modningsproces i franske vintønder, er vinen blevet forstærket med cognac, for at bevare noget af druernes naturlige sødme.

Yarden T² er helt klar til at drikke, og den vil forblive i ypperlig stand i mange år endnu – hvis du kan lade den ligge…

Vinen er kosher.

Serveres  afkølet til 16-18 grader.

 

Yderligere information

Vægt 1700 g
Størrelse 8,2 × 30 cm
Årgang

Passer til

, , , , , ,

Alkoholprocent

Indhold

Kosher

Ja.

Du kunne også være interesseret i...