Kun få på lager!

Yarden Cabernet Sauvignon El Rom Vineyard 2016

Yarden Cabernet Sauvignon El Rom Vineyard er en absolut topklasse-vin for fein-schmeckere. Druerne til denne vin har vokset på en af de mest berømte vinmarker hos Golan Heights Winery: El Rom. Den ligger i 1100 meters højde i det nordøstlige hjørne af Israel og er nærmest nabo til Hermon-bjerget. Cabernet-vinstokkene blev plantet i 1983.

Årgang 2016 af denne enkelt-marks-vin har en lang og rig smag, fuld krop og en behagelig syre. Frugtaromaen gemmer på modne, sorte kirsebær, blåbær, blommer og noter af jord, chokolade og olieret læder.

Yarden El Rom er fristende at drikke nu, men der er ingen tvivl om, at den bliver endnu bedre over det næste årti – og sandsynligvis også det næste. Derfor kan denne vin med sindsro betragtes som en god investering.

Vinmager, Victor Schoenfeld, der har været hos Golan Heights Winery i mere end 30 år, har med denne vin endnu engang bevist, hvorfor han er anerkendt som en verdensklasse-vinmager, der har revolutioneret hele den israelske vin-produktion med sine ekstremt høje standarder.

Denne vin er værd at servere til lam såvel som rødt kød. Bare skru op for de kraftige smage. Du bliver ikke skuffet. Men – hvis du vil have det maksimale ud af den, så gem den til en særlig lejlighed, hvor den kan duftes, smages og nydes som det, den er: En af verdens bedste vine.

527,00 kr.

Beskrivelse

Yarden Cabernet Sauvignon El Rom Vineyard har tilbragt 18 måneder i franske egetønder. Den er fremstillet i begrænset antal – kun 47 tønder.

Hos vin&træ er vi rigtig glade for, at det er lykkedes at skaffe et mindre parti af denne prestige-vin, der bestemt ikke sælges hos tilfældige vinhandlere.

Yarden El Rom er helt klar til at drikke, men den kan også tåle at ligge i mange år endnu og blive endnu mere moden og kompleks.

Vinen er kosher.

Serveres  afkølet til 16-18 grader.

 

Yderligere information

Vægt 1900 g
Størrelse 8,2 × 30 cm
Årgang

Passer til

, , , , , ,

Alkoholprocent

Indhold

Kosher

Ja.

Du kunne også være interesseret i...